Flemingsbergsdalen

Den gröna kunskapsstaden

22 september

Resultat efter trygghetsvandring

avatar

Pär Enlove

2 Kommentarer

 

Tidigare så har vi skrivit om den trygghetsvandring vi hade tillsammans med bland annat kommunen och polisen.

Här är lite bilder på det resultat som vandringen gav.

Bland annat har vi röjt buskar och sly, städat runt om vårt bygge. Bilderna visar en uppfräschning av planket som skiljer av vår etablering och den tillfälliga gc-banan, samt den förstärka belysningen. Övergångsställ och skyltning har även fått sig ett lyft.

Hoppas ni som passerar vårt projekt känner och ser en förbättring ur en trygghets- och säkerhetssyn och vi önskar att ni hör av er till oss med brister eller förbättringsförslag på våra omledningar av trafik och avstängningar.

Vänligen

/Pär Enlove, Skanska

IMG_2154 IMG_2164

2 Kommentarer

 • Sofie

  kl 2:12 e m den oktober 12, 2016

  Hej! Jag arbetar en bit upp på Regulatorsvägen så denna förändring är mycket uppskattad av mig. Jag följer bygget med stort intresse och välkomnar särskilt det kommersiella centrat. Dock blir jag inte riktigt klok på bilderna, vrider ich bänder på dem utan att första vad som ska hamna var. Blir alltså det kommersiella centrat norr eller söder om regulatorvägens bro?

  • Pär Enlove

   kl 7:36 f m den oktober 13, 2016

   Hej Sofie.
   Trevligt att du uppskattar det vi gör.
   Nej, det kan vara lite svårt att veta hur illustrationerna visar verkligheten.
   I etapp 1 så bygger vi bara hus söder om bron. Så tills kommande etapper förhoppningsvis kommer igång så kommer det kommersiella centrumet att ligga söder om bron. Sedan med kommande etapper så tror och hoppas vi att det både kommer vara söder och norr om bron som blir själva centrumet, då vi förhoppningsvis kommer kunna binda ihop byggnaderna under bron.
   Så de bilder som du ser på vår sida idag är på södra sidan om bron.
   Tack för din kommentar!

   Vänligen
   /Pär Enlove

Lämna en kommentar

(Obligatorisk)

(Obligatorisk, publiceras ej)